10.9.

10.09.2019 - 22:00 / Väbäjäbä.


10.9. b
maalaa

tw: itsemurha

tää on se paikka missä mun piti kuolla 6 vuotta sitten. olin tosi masentunut ja ahdistunut. mua kiusattiin koulussa ja kotona oli perheongelmia samaan aikaan. tuntui ettei missään ole enään mitään elämisen arvoista ja halusin karkuun. en kuitenkaan uskaltanut tehdä sitä. en halunnut satuttaa äitiä. en tiedä vieläkään oliko se oikea ratkaisu ja onko mun elämä nytkään elämisen arvoista tai voiko se koskaan olla sellaista, mutta ainakaan minun elämäntilanne ei ole enään yhtä kamala. toivon ettei elämän tarvitsisi olla tällaista kenellekkään. toivon että elämä ei olisi tällaista. 

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
väbä

21-vuotias ukkeli joka lorvailee Limingassa sarjakuvalinjalla.

teen päiväkirjamaisia merkintöjä omasta elämästä sarjakuvina ja kuvituksia oudoista jutuista, mitä satun keksimään.

mun lemppareita